petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Žalostna zgodba družine Potrč vas bo zelo ganila

Zgodba družine Potrč, ki jim bo Delovna akcija prenovila stanovanje, je tako žalostna, da boste zajokali …

V nedeljo na POP TV prihaja že tretja oddaja Delovne akcije, v kateri bo predstavljena družina Potrč. Njihova zgodba je tako žalostna, da boste ob poslušanju te zagotovo tudi vi dobili solzne oči.

Družina Potrč (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Na osnovi prijave in fotografij sem izvedela, da so v življenju prestali veliko hudega. Zato resnično upam, da so primerni za Delovno akcijo,” bo na začetku dejala voditeljica Ana Praznik. Družino bo nato obiskala na njihovem domu.

Očka samohranilec

Spoznali boste očka Kristjana in  njegova dva otroka, Andrejo ter Nikija. Starejša Andreja bo povedala, da je imela zelo težko otroštvo. “Zato, ker nisem čutila tiste prave mamine ljubezni,” bo dejala in dodala, da je to sedaj prebolela in se ne ozira več nazaj. Sprejela je dejstvo, da je mati odšla in jih zapustila.

Andreja (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Andrejina mama je sklenila, da bo zapustila moža in hčerko. Takrat je bila Andreja stara pet let. kljub temu, kar je doživela, bo Andreja pojasnila, da svoji materi ne zameri. “Vsak v življenju dela napake. Iz teh napak sem se sama učila in poskušala bom, da ne bom delala enakih napak v mojem življenju,” bo povedala danes 18-letna hčerka.

Mati se je čez čas vrnila

Kasneje je Andrejina mati sklenila, da se vrne nazaj domov, njen partner Kristijan ji je odpustil in ponovno sta poskušala zaživeti skupaj. Rodil se jima je še sin Niki. A ponovno so se začeli prepiri, ki so privedli do najhujšega. Andreja je slutila, da se z očetom nekaj dogaja, šla je za njim in ga v štali našla ravno v trenutku, ko si je želel vzeti življenje. Rešili so ga in odpeljali v psihiatrično kliniko.

Po Kristjanovi vrnitvi iz psihiatrične bolnišnice so se nekaj časa trudili živeti kot družina, a zaman. Mati Andreje in Nikija je sklenila, da odide. “Mamo sem nazadnje videl pred petimi meseci,” bo s solzami v očeh povedal Niki, dejal bo, da je odšla brez slovesa.

Niki (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Za nas tri si želim, da začnemo na novo. Da začnemo na dober način, na svojem miru. Brez nekih skrbi in stresa,” bo dejala Andreja, ki je tudi prosila Delovno akcijo za pomoč.

Želja se ji bo uresničila, voditeljica Ana Praznik in mojstri jim bodo prenovili stanovanje …

Zadnji članki

Ne spreglejte