nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Zakaj Sara ni prišla na večerjo? Resnica vas bo presenetila

Na prvi večerji parov ni bilo Sare. Resnica o tem, zakaj je ni bilo, vas bo zelo presenetila …

Na prvi večerji parov je za veliko presenečenje poskrbel Marko. Njegov prihod je bil presenečenje tako za ostale pare kot tudi za strokovnjake. Prišel je sam, brez Sare.

Sara je imela resne težave z zdravjem. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Kaj pa je sedaj to,” je dejal strokovnjak Timotej StrnadSonja Javornik in Špela Gornik sta začudeno dodali: “Marko je sam. Kje pa je Sara?” Strokovnjaki so namreč budno spremljali vsak gib udeležencev, pa tudi njihove pogovore.

A vsi niso verjeli, da je Sara zbolela. Rudi je med drugim dejal tudi, da je zelo skeptičen o pravih vzrokih, zaradi katerih se je Marko odločil, da vstopi v eksperiment.

Sara je imela resne težave

A Sara je bila res zelo bolna. Kot je razkrila, so se zdravstvene težave začele dogajati že na medenih tednih v Parizu.

“Zjutraj, preden smo se odpravili proti letališču, sem začela jemati tablete za vnetje mehurja. Stanje je bilo nekaj dni stabilno z zmernimi bolečinami, a proti koncu poročnega potovanja je postajala bolečina vse hujša,” je pojasnila Sara za Planet TV.

Sara je imela težave že na medenih tednih. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Zaradi vsega dogajanja, navdušenja in veliko hoje naokoli tudi v petkah, nisem povezala bolečine v hrbtu z vnetjem ledvic. Toda zadnji dan v Parizu je postalo neznosno. Pred povratkom v domovino sem morala v Parizu obiskati urgenco, kjer sem eno uro prejemala protibolečinski tretma, saj sem pred tem jokala od bolečine že ob samem dihanju,” je povedala. Takoj po vrnitvi v Slovenijo je obiskala zdravnika, ta ji je predpisal zdravila.

“Moja odsotnost na večerji ni imela nikakršne povezave z mojim soprogom ali težavami v najinem odnosu. Moram povedati, da je Marko v času, ko sem imela zdravstvene težave, pokazal, kako zelo je lahko skrben in pozoren,” je pojasnila Sara.

Zadnji članki

Ne spreglejte