petek, 20 septembra, 2024

Se spomnite Damirja iz Delovne akcije? Takšno je njegovo stanovanje danes

Zagotovo se še spomnite Damirja, ki mu je Delovna akcija prenovila stanovanje. Poglejte, kakšno je njegovo stanovanje danes …

Na sporedu je že sedma sezona oddaje Delovna akcija, v kateri Ana in mojstri prenavljajo stanovanja. Gledalci v novi sezoni spremljajo prenovo družine Tomažič.

Damir in mama Cvetka (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Mama Sonja in oče Jože imata veliko družino, pred nekaj leti sta kupila starejšo hišo. Za prenovo je zmanjkalo denarja in na pomoč je priskočila Delovna akcija.

Prenove, ki jih izvedejo mojstri, so vedno dih jemajoče. Družine, ki zaživijo v novem domu, so srečne, ker jim je ponujena možnost za lepše življenje.

A gledalci pogosto omenjajo, da si želijo videti, kako je videti stanovanje nekaj časa po prenovi.

Damir je pokazal fotografije

Zagotovo se še spomnite Damirja Juvana, ki mu je Delovna akcija prenovila stanovanje v šesti sezoni. Damir živi na podstrehi hiške svoje matere Cvetke. Tam je bilo mrzlo, brez izolacije. Mojstri so mu iz majhne in revne sobice naredili lepo stanovanje, ki danes vsebuje dnevni prostor, majhno kuhinjo, spalnico in kopalnico. Damir je lahko povsem samostojno zaživel.

Od njegove prenove je preteklo že veliko časa. Damir pa je sklenil, da svojim spletnim prijateljem in mnogim gledalcem Delovne akcije kar sam pokaže, kakšno je stanovanje danes.

“Še enkrat vam hvala, Delovna akcija, da ste mi obnovili stanovanje. V kolikor vidite, je še vedno kristalno čisto, kot takrat, ko je bilo obnovljeno,” je zapisal poleg fotografij, ki jih je objavil na družbenem omrežju.

Zadnji članki

Ne spreglejte