nedelja, 6 oktobra, 2024

TV voditelj Luka Svetina razkril, kaj se je dogajalo zadnji dve leti

Na Planet TV se vrača znani televizijski voditelj in novinar Luka Svetina. Kot pravi, z novimi izkušnjami in debelejšo kožo.

Na Planet TV se ponovno vrača znani slovenski televizijski voditelj in novinar Luka Svetina. Kot so sporočili s Planet TV, se je Svetina s 1. marcem pridružil uredništvu informativne oddaje Planet 18.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Svetina (@luka_svetina)

“Vrniti se na Planet točno po dveh letih, odkar sva s kolegico Valentino Plaskan vodila oddajo Slovenija izbira, tj. soočenja pred državnozborskimi volitvami, je vsekakor nostalgično,” je povedal Svetina.

“Takrat sem se prvič preizkusil v takšni vlogi na kateri izmed večjih slovenskih televizij, bilo mi je v veselje delati z ekipo na Planetu, oddaja pa mi je takrat služila tudi kot karierna odskočna deska. V kratkih dveh letih se je marsikaj spremenilo, vračam se precej bolj izkušen in z bolj debelo kožo,” je pojasnil.

V zadnjih letih sem na vseh televizijah deloval tako novinar kot tudi voditelj. Rad imam razgibano delo, zato bi rad opravljal različne elemente novinarskega poklica. Tako bo tudi po moji vrnitvi na Planet,” je povedal Svetina, ki ga zanimajo različne teme, kot so politika, šport, gospodarstvo ter zdravstvene teme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Svetina (@luka_svetina)

Na RTV je dal odpoved

Da Svetina odhaja z RTV so prvi poročali pri Slovenskih novicah. Zanje je dejal, da je dal odpoved, ker so ga premamili novi karierni izzivi. “Direktorici sem pojasnil, da so prišli novi, zanimivejši izzivi in sem jih sprejel. A trenutno ne bi več o tem,” je takrat povedal za omenjeni portal.

Že kmalu po odhodu z RTV pa se je potihem govorilo, da Svetina prihaja na Planet TV, kar je sedaj medijska hiša tudi potrdila.

Zadnji članki

Ne spreglejte