petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Sonja sklenila, da razkrije resnico o hiški, v kateri živijo

Delovna akcija bo družini Tomažič prenovila dom. A ni vse tako kot se zdi na prvi pogled. Sonja je sklenila, da razkrije pravo ozadje …

Na televizijske zaslone se je vrnila že sedma sezona priljubljene oddaje Delovna akcija. V prvi oddaji so gledalci spoznali družino Tomažič, ki jo sestavljajo mož Jože, žena Sonja, njune štiri hčerke ter Sonjin sin iz prejšnjega zakona.

Sonja in Jože sta hišo kupila pred štirimi leti. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Sedemčlanska družina je kupila starejšo hišo in se vanjo naselila. A zmanjkalo je denarja za prenovo, zato jim je na pomoč priskočila ekipa mojstrov iz Delovne akcije.

Mnogi gledalci so ob gledanju prve oddaje, v kateri je bila družina Tomažič predstavljena, dobili solzne oči. Prenova bo zelo zahtevna, zato bo tudi v drugi oddaji prikazana prenova ter končna slika doma Tomažičevih.

Negativni komentarji

A že po prvi oddaji so se preko družbenih omrežij oglasili nekateri gledalci, ki so bili menja, da bi družina morala misliti prej na stroške, preden so se odločili za tako veliko število otrok.

Sonja nam je razkrila, da so bili pripravljeni na takšne negativne komentarje. “Mi smo srečna družina bili in bomo. Imamo se radi in stojimo eden ob drugemu,” je povedala o svoji družini za Top24Novice.

A vse ni čisto tako, kot se morda gledalcem zdi

Kot nam je pojasnila Sonja, so starejšo hišo kupili pred štirimi leti, prej pa so živeli v najemu v Slovenski Bistrici. “Hiša je bila popolnoma prazna, zelo veliko stvari smo uredili in prenovili že sami,” je povedala Sonja za Top24Novice.

Delovna akcija prenavlja dom družini Tomažič. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Na novo smo naredili kompletno centralno ogrevanje, menjali vsa okna, razen dveh, zamenjali vsa notranja vrata. kupili in prenovili smo tla, uredili tudi okolico, zasadili vrt,” je naštela Sonja. Prav tako so sami opremili kuhinjo in kopalnico. Ko so hišo kupili, je imela le prazne stene.

Seveda si je družina želela, da bi svoj dom lahko še lepše in prijetnejše obnovili in uredili. Želeli so si, da ne bi bilo vlage, da bi uredili otroške sobice. A po najnujnejši opremi je Sonji in Jožetu, ki po svojih najboljših močeh skrbita za svojo družino in garata od jutra do večera, zmanjkalo denarja.

In prav takšne družine išče ekipa Delovne akcije, jim pride nasproti in pomaga. Prav takšne so tiste družine, ki svoj dom nato skrbno in z ljubeznijo negujejo dalje.

Spremljajte nas tudi na naši Facebook strani, kjer boste takoj izvedeli najnovejše novice in si prebrali mnoge koristne nasvete. Kliknite tukaj in všečkajte našo Facebook stran.

Zadnji članki

Ne spreglejte