petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Družini Tomažič ne privoščijo vsi prenove doma, tako jim odgovarja mamica Sonja

Delovna akcija bo 7-članski družini Tomažič prenovila dom. A tudi tokrat se je pojavilo nekaj negativnih komentarjev. Tako nanje odgovarja mamica Sonja …

V prvem delu oddaje Delovna akcija smo spoznali sedemčlansko družino Tomažič. Mati Sonja in oče Jože sta kupila starejšo hišo, v katero sta se preselila skupaj s svojimi otroki. Skupaj imata štiri deklice, Sonja pa ima še sina iz prejšnjega zakona.

Delovna akcija prenavlja domove in pripravlja presenečenja. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Družina se ima zelo rada, srečni so skupaj, želeli so si, da bi lahko svoj dom prenovili, a je zmanjkalo denarja.

Na pomoč je družini priskočila Delovna akcija, v prvem delu so gledalci spoznali družino, videli dom, v katerem živijo. Pred kamero je stopila tudi soseda, ki je povedala, da se z družino zelo lepo razumejo. Dejala je, da so zelo v redu ljudje.

Komentarji gledalcev so pozitivni

Na prvi del oddaje Delovna akcija so se odzvali mnogi gledalci, ki menijo, da je ekipa Delovne akcije izbrala pravo družino. Številni so v komentarjih zapisali, da želijo družini vse dobro.

“Uživajte v novem domu,” so zapisali številni in dodali, da so zelo lepa družina. Mnogi so zapisali, da družini zelo privoščijo prenovo. Na komentarje se je odzvala mamica Sonja in mnogim odgovorila: “Hvala vam za lepe želje.”

A oglasili so se tudi takšni, ki menijo, da je družina sama kriva za nastalo situacijo, češ, zakaj pa imajo toliko otrok. Vse te komentarje seveda bereta tudi oče Jože in mamica Sonja, ki se imata zelo rada in po svojih najboljših močeh skrbita za svojo družino.

Mamico Sonjo smo vprašali, kako gleda na vse komentarje, ki so se po predvajanem prvem delu oddaje pojavili na družbenih omrežjih.

Družina Tomažič ustvarja. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Za pozitivne komentarje smo veseli, za slabe pa naredimo obvoz,” je za portal Top24Novice povedala Sonja in dodala, da so takšne komentarje pričakovali.

Mi smo srečna družina bili in bomo. Imamo se radi in stojimo eden ob drugemu,” je dodala.

Spremljajte nas tudi na naši Facebook strani, kjer boste takoj izvedeli najnovejše novice in si prebrali mnoge koristne nasvete. Kliknite tukaj in všečkajte našo Facebook stran.

Zadnji članki

Ne spreglejte