nedelja, 6 oktobra, 2024

Aleš Valič razkril, kaj ima skupnega s svojo vlogo Edvarda Steinerja (Skrito v raju). Raznežilo vas bo …

Priljubljeni slovenski igralec Aleš Valič igra v seriji Skrito v raju. Igralec iskreno razkriva, kaj ima skupnega s svojo vlogo v seriji.

Priljubljeni slovenski igralec Aleš Valič v novi slovenski seriji Skrito v raju igra vdovca, dr. Edvarda Steinerja, ki se s svojo hčerko Julijo bori za kliniko. V seriji igra nekoliko razočaranega očeta, njegova hčerka Julija ima s kliniko namreč drugačne načrte kot jih ima sam.

Igralec Aleš Valič v seriji Skrito v raju. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V seriji je tudi dedek vnuku Marku in vnukinji Eli, ki pa ju ima zelo rad. In prav tukaj je skupna točka z njegovim zasebnim življenjem.

Kot je razkril igralec za revijo Lady, je tudi v zasebnem življenju dedek. “Smo srečna družina, zelo dobro se razumemo,” je povedal igralec, ki že več kot tri desetletja živi srečno zakonsko življenje s svojo ženo Tejo.

“Imava tri vnuke, dvojčka bosta stara šestnajst let, najmlajši vnuk je star leto in pol,” je razkril za omenjeno revijo in dodal: “Nor sem na svoje vnuke. A imam premalo časa zanje. Največkrat z njimi preživljam čas ob koncih tedna in v poletnih mesecih.”

Zadnji članki

Ne spreglejte