sobota, 5 oktobra, 2024

Planetov ženin se boji, da bo pred oltarjem njegova bivša

V novi sezoni šova Poroka na prvi pogled bo tudi ženin Miha, ki pa ga najbolj skrbi, da bo zagledal svojo bivšo. Kaj se bo dogajalo v šovu?

Med šestimi ženinim, ki bodo vstopili v eksperiment Poroka na prvi pogled, bo tudi Miha iz Ponikve. Ženin, ki se je na portalu planet TV predstavil v intervjuju, je razkril, česa ga je strah.

Ženin Miha (foto: Planet TV)

Na vprašanje novinarke, kaj ga bo najbolj skrbelo, ko bo prvič zagledal nevesto, je presenetil z odgovorom. Da bi me pred oltarjem pričakala moja bivša,” je v smehu dejal. Nato pa dodal: “V resnici me skrbi, da med nama ne bi bilo prave kemije.”

Na vprašanje, če je bil kdaj poročen in če ima kaj otrok, je pojasnil, da poročen ni bil nikoli, niti nima otrok. Je pa bil 54-letnik že štirikrat v resni zvezi. Najdlje je njegova zveza trajala štiri leta.

Kakšno nevesto si želi?

“Mora biti temnolasa, vitka, seksapilna, urejena, skromna, odprta za novosti, razgledana, družabna. Pa da rada pleše, potuje, se ukvarja s športom in da ima zdrav življenjski slog.”

Česa pri ženskah ne mara?

“Niso mi všeč kratki lasje, če je presuha ali če ima premočno postavo. Ni sprejemljivo, če kadi in preveč pije, če je neurejena, če razpravlja samo o negativnih stvareh in če nima jasno zastavljenih ciljev v življenju,” je razkril za Planet TV.

Zadnji članki

Ne spreglejte