nedelja, 6 oktobra, 2024

Razkrito: Vojvodinja Kate v umetni komi

Pri operativnem posegu vojvodinje Kate naj bi prišlo do hudih zapletov …

V oddaji Fiesta je španska novinarka Concha Calleja razkrila nekaj dramatičnih podrobnosti zdravstvenega stanja 42-letne princese Kate po abdominalni operaciji. Kate naj bi se znašla v hudih težavah, zdravniki pa so se borili za njeno življenje.

Princesa Kate (foto: Kate Middleton/Facebook)

“Zdravniki so bili primorani v trenutku sprejeti drastične odločitve zaradi zapletov, ki so se pojavili,” je povedala novinarka. Po operaciji so se namreč pojavili zapleti, zaradi katerih so zdravniki sprejeli odločitev.

“Odločili so se, da jo dajo v umetno komo. Morali so jo intubirati. Prišlo je do resnih zapletov, ki jih niso pričakovali,” je še dodala.

Novinarka je dodala, da je bila zaskrbljenost v kraljevem gospodinjstvu očitna, saj je na tisti točki princesino življenje viselo na nitki. Po besedah Calleje je bilo tudi okrevanje dolgotrajno, zaradi obsežne potrebe po pomoči pa naj bi ji na domu postavili “bolnišnico”.

Vir iz palače se na poročanje novinarke ni odzval pozitivno. “To je čista neumnost,” je povedal za Times.

Kensingtonska palača je 17. januarja potrdila, da so princeso Kate operirali na londonski kliniki, a podrobnosti posega niso razkrili. Povedali so, da je bila operacija uspešna in da bo za okrevanje potrebno daljše obdobje.

Zadnji članki

Ne spreglejte