nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled se še začela ni, pa so že nastopila takšna trenja

Očitno bo letošnji šov Poroka na prvi pogled napet že od samega začetka dalje …

Na Planet TV prihaja tretja sezona resničnostnega šova Poroka na prvi pogled. V slovensko različico šova je tudi tokrat vstopilo šest nevest in šest ženinov.

Strokovnjakinja Špela Gornik (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Prvo epizodo priljubljenega šova si bodo gledalci lahko pogledali 4. marca, kot pa so namignili strokovnjaki, ki so gostovali v jutranji oddaji Jutro na Planetu, bo zelo zanimivo že od samega začetka.

Letos bodo ženine in neveste spremljali že znani strokovnjak Timotej Strnad, pridružili pa sta se mu publicistka Sonja Javornik in terapevtka Špela Gornik.

Strokovnjaki, ki so gostovali v omenjeni oddaji, so gledalcem že namignili, da jih čaka zelo napeta in zanimiva sezona.

“Zagotovo je za gledalce to zelo poučna oddaja oziroma od resničnostnih šovov najbolj koristna, kar zadeva grajenje odnosov. In to je tudi tisto, kar je nas vse motiviralo pri našem delu, ki ni bilo preprosto,” je razkrila Javornikova in dodala, da je bilo naporno in vsakokrat, ko so prišli na večerjo in ceremonijo zaobljub, tudi dinamično.

“Čeprav je ceremonija dan po večerji, so bili marsikdaj takšni preobrati, da smo bili mi šokirani in z odprtimi usti, zato sem prepričana, da bodo tudi gledalci,” je pojasnila Javornikova.

Strokovnjak Timotej Strnad (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Prva trenja že na poročnem potovanju

“Težko je, če moraš v tako kratkem času doživeti toliko stvari z nekom, ki ga v bistvu spoznaš na poročni dan. Izjemno so bili pogumni, zelo hitro so se pokazali njihovi vzorci iz primarnih družin, morda tudi kakšne rane, ki jih nosijo iz preteklih razmerij. Tako da dela ni manjkalo,” je dejala Gornikova in razkrila, da so se prva trenja med pari začela kazati že na njihovem poročnem potovanju.

Všečkajte našo Facebook stran Top24Novice.si, kjer boste našli veliko zanimivega in zabavnega. Kliknite tukaj.

Zadnji članki

Ne spreglejte