nedelja, 6 oktobra, 2024

POP TV razkriva: Zato serija Skrito v raju ni bila posneta v slovenski Istri

Mnogi gledalci se sprašujejo, zakaj serija Skrito v raju ni bila posneta v slovenski Istri, ampak čez mejo. POP TV jim odgovarja.

Na male zaslone je prišla težko pričakovana slovenska serija Skrito v raju, ki so jo mnogi gledalci zelo dobro sprejeli in so nad njo navdušeni.

Serija Skrito v raju je bila snemana v hrvaški Istri. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Po družbenih omrežjih pišejo, da komaj čakajo nadaljevanja in da so večeri končno pestri in zanimivi, saj je serija zelo napeta in polna spletk.

A pojavili so se tudi komentarji gledalcev, ki jih je čudilo dejstvo, da so serijo slovenski ustvarjalci snemali v hrvaški Istri in ne v slovenski.

“Serija je super, ampak moti pa me, da se je snemalo čez mejo, v hrvaški Istri. Zakaj serijo niso posneli doma, tudi mi imamo čudovite kraje ob morju,” se je glasil eden izmed komentarjev.

POP TV pojasnjuje

Obrnili smo se na POP TV in jih vprašali, zakaj je bila serija snemana tudi na Hrvaškem.

“Nova slovenska originalna serija Skrito v raju združuje vse pretekle produkcijske izkušnje dnevnih serij in je obsegala produkcijsko izjemno zahteven zalogaj.

Serijo se je snemalo pol na Hrvaškem in polovico v Sloveniji,” so za Top24Novice.si pojasnili na POP TV in dodali: “Da je serija segla izven slovenskih meja je ena od njenih zanimivosti in eksotičnosti.”

S tem se je dotaknila zgodbe mnogih, ki svoje dopuste preživljajo na podoben način, na podobnih lokacijah in se z liki in dogajanjem lahko poistovetijo.

Zgodba je tako prepletena med dogajanjem v Ljubljani, kjer se odvijajo umazane zgodbe medicinske mafije in istrskim kampom, kjer junaki iščejo svoj oddih.

Posebej za namen serije se je izgradil kamp, za njegovo podobo, ki je bila karseda realistična, pa je ekipa potrebovala dva meseca,” so zaključili.

Zadnji članki

Ne spreglejte