petek, 20 septembra, 2024

Tanja Žagar sporočila žalostno novico: Mnogi jo tolažijo

Priljubljena slovenska pevka je morala sporočiti žalostno novico …

Znana in zelo priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, ki bi morala nastopiti na Ptuju, je svojim oboževalcem sporočila žalostno novico. Njenega nastopa ne bo, vzrok pa je Tanjina bolezen, ostala je namreč brez glasu.

“Dragi moji žurerji,

neskončno sem se veselila današnjega žura na Ptuju, kjer bi skupaj otvorili pustni karneval. Pa se mi je žal zgodilo, da sem se danes zbudila brez glasu. Po obisku in nasvetu zdravnika, moram tako za nekaj časa ukiniti nastope. Opravičujem se vam in hudo mi je, saj vem in čutim, da ste se me nocoj tudi vi veselili, a glas pa je nekaj, kar na odru res nujno potrebujem, saj brez njega pač ne gre,“ je zapisala pevka na družbenem omrežju.

“Obljubim, da bom naredila vse, da se stvari čimprej postavijo na svoje mesto, k vam na Ptuj pa danes vseeno pošiljam svojo odlično glasbeno ekipo- skupino Larma z obema mojima pevkama Nino in Martino, pa tudi Lazara Zumeto, ki so tudi sicer vedno z menoj na odru. Poskrbeli bodo za pravo zabavo in čeprav me ne bo z vami, boste skupaj prepevali tudi moje pesmi in ravno tako uživali na polno. Bodite glasni, jaz pa bom napela ušesa, da vas bom slišala do Ljubljane, od koder vas vse močno objemam in vam pošiljam veliko dobre volje ter tiste žagarske energije, s katero bomo kmalu lahko spet skupaj žagali, tako kot znamo,“ je dodala.

Oglasili so se številni, ki so ji zaželeli, da se hitro pozdravi, časa za njene nastope pa bo še veliko.

Zadnji članki

Ne spreglejte