nedelja, 6 oktobra, 2024

Končno razkrito: To bo Stojan Auer storil z oddajo Poglej in zadeni

Stojan Auer je razkril, kakšne načrte ima z oddajo Poglej in zadeni, njegovi oboževalci so več kot navdušeni.

Konec lanskega leta je znani in priljubljeni televizijski voditelj Stojan Auer presenetil javnost z razkritjem, da pripravlja ponovno srečanje, obuditev spominov oddaje Poglej in zadeni.

Veliki šov je najprej potekal v Festivalni dvorani Lent, kasneje pa so oddajo predvajali tudi na Televiziji Slovenija. Odzivi gledalcev so bili nad pričakovanjem, gledanost oddaje je bila zelo visoka.

Poglej in zadeni v Stožicah

Auer je za portal maribor24.si povedal, da resno razmišlja o tem, da bi konec tega leta pripravil oživitev oddaje Poglej in zadeni v Stožicah.

“Tega še ne napovedujem, temveč o tem samo razmišljam,” je ob tem poudaril in dodal, da si želi, da bi k projektu pritegnil nacionalno televizijo.

Za omenjeni portal je pojasnil tudi, da v kolikor bi se lotil projekta, bi bila takšna oddaja drugačna od tiste, ki je bila na sporedu na nacionalni televiziji konec prejšnjega leta.

“Logično je bilo, da smo, ker smo šli v prvi oddaji v “Reunion Poglej in zadeni”, naredili isto sceno kot pred 30 leti, torej približek tega, kar je bilo nekoč. Če pa bomo šli delat na novo, pa bo to zagotovo presežek v tehniki s tačas popularnimi glasbenimi izvajalci,« je pojasnil Auer in dodal, da Televizije Slovenija, tako kot v preteklosti, tudi sedaj ne bi bremenil s stroški, stroške produkcije bi pokrivali s pokrovitelji.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte