sobota, 5 oktobra, 2024

Tako je danes videti Saša Einsiedler

Se še spomnite nekdanje televizijske voditeljice Saše Einsiedler? Poglejte, kako dobro je videti danes.

Nekdanja televizijska voditeljica Saša Einsiedler, ki je tudi mamica petih otrok ter že ponosna babica, se zadnja leta aktivno ukvarja tudi s tem, da motivira in pomaga drugim.

Uspešno vodi svoje projekte, eden izmed njih je tudi zdrav način življenja. O tem je spregovorila tudi na družbenem omrežju Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saša Einsiedler (@einsiedlersasa)

“Haha, tale fotografija je bila posneta pred novim letom, preden se mi je prilepilo par kg čez praznike.

Ampak ni poanta te objave v tem, temveč v dejstvu, da imamo ves čas možnost odločitve. Odločitve, kaj želim živeti, kdo ali kaj želim biti. Jaz nesrečna in nezadovoljna ali jaz v dobri koži. Ne verjameš, da je to mogoče?

Ah, tudi jaz nisem, pa danes VEM, da je to tako. Seveda ne gre “na suho”, da bi človek postal drugačen kar tako. Potrebna je želja, pa volja, akcija in disciplina,” je zapisala Einsiedlerjeva.

“Moj program Osebna uspešnost ti ponuja vse. Nekakšno preobrazbo od starega tebe v tisto, kar si želiš. 30 dni vsak dan prejmeš od mene mail, slediš navodilom, krepiš misel o sebi, kakršen bi rad bil, bila in ja – čez 30 dni si lahko drugačen človek.

Vem, kup programov, posnetkov je in človek nima časa slediti vsemu. Posnetki iz programa Osebna uspešnost pa so kratki in jedrnati. Če jih nimaš časa spremljati zdaj, nič hudega. Ostanejo ti za zmeraj. In najslajše: noro sem spustila ceno programa. Iz 146,40 na 23,18. Malo zmešana sem, saj vem, ampak tudi jaz bom šla zdaj skozi, da malo utrdim svojo disciplino!” je pojasnila.

Se ji boste pridružili?

Zadnji članki

Ne spreglejte