sobota, 5 oktobra, 2024

Znani slovenski glasbenik navdušil s fotografijo prenovljenega doma

Znani slovenski glasbenik je pokazal, kako čudovito si je uredil notranjost svoje hiške.

Znani slovenski glasbenik Jan Knez, ki so ga mnogi gledali tudi v resničnostnem šovu Kmetija, kamor je vstopil s srnjačkom Miškom, je s svojimi spletnimi prijatelji delil fotografijo svoje nove spalnice.

Jan, ki je pred časom doživel hudo nesrečo, njegovo imetje je bilo požgano, in je moral nekaj mesecev živeti v bivalnem kontejnerju, se je sedaj končno vselil nazaj v svoj prenovljeni dom.

To mu je uspelo s pomočjo dobrih ljudi, saj ima sam zelo majhno pokojnino, njegovo imetje pa tudi ni bilo zavarovano, zato so mu na pomoč priskočili drugi.

Pred kratkim je pokazal delček notranjosti svojega doma. Pokazal je, kako lepo dnevno sobo ima, spletnim prijateljem pa je pokazal tudi novo kopalnico.

Dragi moji ,ki ste mi pomagali….zelo sem vesel in moram to deliti z vami. Nikoli si nisem predstavljal,da imam tako lepo ozadje ljudi…vas,vas in zopet vas. Rad vas imam in Hvala!

Hiška je zavarovana,tudi pod alarmom in videonadzorom,kot ga imajo javne institucije, sem pa tudi legalno oborožen…in sedaj se počutim varneje,” je takrat zapisal na družbeno omrežje Facebook.

Sedaj pa je delil še fotografijo svoje čudovite spalnice in pokazal, kako čudovit pogled ima zjutraj, ko odpre oči.

“Dobro jutro. Tako sem spal na novi postelji, da ko sem se zbudil komaj sedaj …, sem prav pomislil, če sem res nasploh še živ, seveda prvič po 10. mesecih,” je zapisal in takoj prejel številne všečke.

Zadnji članki

Ne spreglejte