petek, 20 septembra, 2024

Tanja Žagar presenetila z novim

Priljubljena slovenska pevka je vse presenetila. Sedaj ima novega …

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je svoje številne spletne prijatelje in sledilce presenetila z novim hobijem. Sedaj je sklenila, da se preizkusi tudi v kvačkanju.

Tisti, ki pevki preko družbenih omrežij sčedijo že več let, vedo, da je dejansko zelo vsestranska. Žagarjeva zna kuhati, peči, loti se tudi sestavljanja pohištva.

Vedno nasmejana pevka pa je sedaj s svojimi spletnimi prijatelji delila svoj prvi kvačkani izdelek, šal za hčerko Marino.

Še malo in prvi šal za našo Marino bo končan! Hja, tole je pa moj nov hobi! Nikar ne približujte fotke, ker je napak še pa še. Ampak nekje je pa treba začet! Noro mi je všeč!!! In ta občutek, ko nekaj takole sam nakvačkaš ja tako dober, da že skoraj vidim trgovino s svojimi izdelki hahahaha!!! Bom prav vesela kakšnih fotk vaših umetnin! Saj vas je verjetno kar nekaj, ki obvladate!” je pripisala poleg objave in prejela številne komentarje.

Mnogi so ji zapisali, da ji gre več kot odlično, mnogi pa so ji v komentar poslali tudi fotografijo svojih kvačkanih izdelkov, nad katerimi je bila Žagarjeva navdušena.

Zadnji članki

Ne spreglejte