petek, 20 septembra, 2024

Polfinalist Jure na odru Talentov s prav posebnim namenom

Eden izmed naslednjih polfinalistov je tudi Jure Kotnik, ki pa je na oder Talentov prišel s posebnim namenom.

V drugi polfinalni oddaji šova Slovenija ima talent bo eden izmed petih nastopajočih tudi Jure Kotnik. Jure je na avdicijskem nastopu žirante prepričal z nežno balado, razkril pa je tudi, da bo to, da bo stal na polfinalnem odru, zanj največji dosežek in da o tem sanja že od 13. leta dalje.

Jure, ki sicer dela kot monter oken, vrat in senčil, je za portal 24ur.com dejal, da bi svoje delo z veseljem zamenjal za glasbeno kariero. Njegova želja je, da bi uspel z nedavno ustanovljeno metal glasbeno skupino, njegov cilj so nastopi tudi v tujini.


V Talentih s posebnim namenom

Za omenjeni portal je Jure dejal, da se je v šov Slovenija ima talent prijavil zato, ker je želel občutiti, kako je stati na velikih odrih. Prav tako pa ga je zanimalo tudi mnenje publike in žirantov.
Tudi sam je bil z avdicijskim nastopom zadovoljen, najbolj pa se ga je dotaknil komentar žiranta Andreja Škufce, ki je bil navdušen nad njegovo izvedbo.
“Njega naj bi se komad posebno dotaknil, saj pravi, da ga je uporabljal med ogrevanjem pri plesnih vajah in da še ni slišal takšne verzije. Zdela se mu je izvirna in mu je bila zelo všeč,” je dejal Jure.

Njegova zaročenka je njegova opora

Jure je odgovoril tudi na vprašanje, kaj mu v življenju pomeni največ. “Iskrenost, poštenost, zvestoba,” je dejal za omenjeni portal, izpostavil pa je tudi svojo zaročenko.
“Z njo se zbujam in z njo zaspim. Sva drug drugemu največja opora in je prva, ki izve vse, kar se dogaja v mojem življenju,” je povedal obetavni glasbenik.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zadnji članki

Ne spreglejte