petek, 20 septembra, 2024

Alenka Gotar sporočila grozljivo novico: To je nekdo storil njeni psički

Znana slovenska pevka Alenka Gotar je šokirala z objavo o svoji psički.

Znana slovenska glasbenica Alenka Gotar, ki jo mnogi dobro poznajo po nastopu na Evroviziji, kjer je Slovenija zastopala s pesmijo Cvet z juga, je objavila, kaj se je zgodilo pred njenim domom.

 

Tisti objestni brezjajčni revi, ki je divjala po cesti in nam pred hišo zbila psa ter pobegnila, sporočam, da ji želim, da se mu to vrne, in upam, da ima fajn zbit avto ter upam, da nima zavarovanja( za divjad)!

Kako bolan moraš biti v glavo, da s polnim gasom zapelješ v psa?? Škoda, da si mi ušel!” je jezno zapisala Gotarjeva in pokazala svojo poškodovano psičko.

V nadaljevanju je med komentarji tudi pojasnila, kakšne so posledice te grozljive nesreče in kako jo je psička odnesla.

Bila je šivana, ima nekaj globokih ran, nekaj odrgnin. Hvala bogu je velik in težek pes, mišičast, tako da ji je njena kompaktnost rešila življenje… Zdaj je na opazovanju, če bi slučajno imela še kakšne notranje poškodbe, in bi bruhala, moramo takoj nazaj …,” je zapisala Gotarjeva.

Po njenih objavah na družbenih omrežjih sodeč, je njihova psička Miša njihov ljubljeni družinski član, ki jih spremlja povsod.

Anže Šuštar, Niki in naša kraševka Miša… Prednost teh balkanskih pastirskih pasem je, da družino vzamejo za svojo čredo in jo čuvajo za ceno svojega življenja… Miša nas mora ves čas imeti skupaj, če ne se ji svet podre…,” je zapisala poleg ene od fotografij, s katero je pokazala, kako zvesto spremljevalko imajo.

Zadnji članki

Ne spreglejte