nedelja, 6 oktobra, 2024

Na Planet TV prihaja nov in zelo priljubljen resničnostni šov

Že danes si boste na Planet TV lahko ogledali nov in zelo gledan resničnostni šov …

Za vse ljubitelje resničnostnih šovov vesela novica, na Planet TV od danes dalje lahko spremljate nov resničnostni šov Štiri poroke. Gre za ameriški eksperiment, v katerem neveste druga drugi ocenijo poroko.

Na Planet TV prihaja nov šov Štiri poroke. (foto: Planet TV)

“Po zaključku desete sezone razburljivega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija bodo gledalci na Planetu od ponedeljka do srede po oddaji Moj dragi zmore lahko spremljali nov poročni šov Štiri poroke,” pojasnjujejo na Planet TV.

V peti sezoni ameriške različice šova, ki bo na Planetu na sporedu od ponedeljka do srede zvečer, boste spremljali štiri neveste. Vsaka od njih bo druge tri povabila na svojo poroko, te pa bodo poročno slavje ocenile glede na poročne obleke, prizorišče, hrano in splošno izkušnjo.

“Ko bodo vse štiri poroke mimo, bomo izvedeli, kakšne ocene so neveste druga drugi namenile. Seveda bodo nekatere pri tem tudi zelo preračunljive,” pojasnjujejo na Planet TV in dodajajo, da so ta format šova najprej snemali v Angliji in nato kmalu zatem tudi v Združenih državah Amerike, saj je bil pri gledalcih zelo dobro sprejet, zato so tudi nekatere druge države, vključno z Avstralijo, Kanado, Finsko in Poljsko, posnele svoje različice.

Šov Štiri poroke boste na Planetu lahko spremljali od ponedeljka do srede po oddaji Moj dragi zmore. Prvič že v ponedeljek, 15. januarja.

Zadnji članki

Ne spreglejte