nedelja, 6 oktobra, 2024

Po ukinitvi oddaje Poglej in zadeni, se je oglasila hči Stojana Auerja, Sandra Auer

Na RTV Slovenija so se na hitro odločili, da ne bodo predvajali drugega dela oddaje Poglej in zadeni. Oglasila se je hčerka Stojana Auerja, Sandra Auer in povedala to …

Prejšnji petek so mnogi težko čakali drugi del oddaje Poglej in zadeni. Šlo naj bi za dokumentarec, v katerem je bilo zbranih veliko arhivskih posnetkov, ki so se zgodili v času, ko je bila zabavna oddaja z voditeljem Stojanom Auerjem najbolj gledana zabavna oddaja v Sloveniji, pohvale pa je prejemala tudi iz tujine, bila večkrat tudi nagrajena.

A oddaje ni bilo, na RTV Slovenija so sklenili, da ni primerna zaradi tehnične neustreznosti nekaterih arhivskih posnetkov, iz katerih pa je bila oddaja pretežno sestavljena.

Medtem ko je za prvi del oddaje bil zadolžen Stojan Auer, pa naj bi se pod drugi del podpisala njegova hči Sandra Auer. Ta se je kasneje tudi oglasila preko družbenih omrežij, sicer redkobesedno, odgovorila je na vprašanje spletnega prijatelja.

»Veš mogoče kaj se je zgodilo z dokumentarcem, ki bi moral biti danes zvečer na sporedu?« jo je vprašal nekdo, Auerjeva pa je odgovorila: »Žal ne.«

Kasneje pa je odgovorila še nekomu, napisala je, da ji ni jasno, zakaj so oddajo umaknili.

Zadnji članki

Ne spreglejte