sobota, 5 oktobra, 2024

Nuša Maloprav iskreno o svoji poti v šovu Kmetija

Nuša Maloprav je spregovorila o svojih vtisih, ki jih je zbrala tekom resničnostnega šova Kmetija.

Nuša Maloprav je bila edina ženska tekmovalka letošnje sezone šova Kmetija, ki ji je uspelo, da se je uvrstila v vrh treh najboljših. Bila je superfinalistka in se je v zadnji areni pomerila z Alenom Plojem in Žanom Simoničem.

Tudi v zadnji areni je šlo Nuši zelo dobro, Žanu je bila tik za petami, medtem ko je Alen z zavezanimi očmi taval po labirintu. A kljub temu je bil Žan hitrejši in je slavil zmago.

Po koncu šova Kmetija je Nuša dejala, da si je Žan zmago zaslužil, bil je priden, delaven, fokusiran na zmago.

Nuša in Alen po Žanovi zmagi. (foto: Facebook/posnetek zaslona)

S svojimi spletnimi prijatelji pa je Nuša po šovu delila vtise iz Kmetije.

Evo, da se vam končno javim s svojim drugim imenom Terminatorka Nuša, ki so mi ga dali v letošnji nepozabni Kmetiji X 2023.

Uh, sej ne vem, kje začet glede na to, da me nekateri že poznate iz oddaje Vrtnice in vino, kjer smo komentirali sanjskega moškega Gregorja in Blaža.

Takrat mi je marsikdo rekel:” se pa ti prijavi v šov, pa da te vidim?”
Ja in res nisem potrebovala veliko, da sem se odločila, da komentiranje zamenjam za tekmovanje.

No in tako sem letos naredila to, da ste lahka vi mene komentirali, jaz pa sem na lastni koži doživela kako je biti tekmovalec v kmetiji. Uf, pestro ampak nepozabno,” je zapisala.

“Rekla bom tako: vesela sem, da sem spoznala X ljudi, ki jih verjetno v življenju nebi nikoli srečala. Poleg tega sem hvaležna, da sem izkusila-doživela kmetijo vseh 70 dni.

Hvala naši poroti, da so me poslali direkt v super finale in da sem se tam borila z Alenom in Žanom.

Čestitke Žanu za zmago @zansimonic. Žan ni le zmagovalec letošnje sezone X, temveč Kralj aren Kmetije X 2023, mislim, da se vsi strinjamo z tem.

Najbolj sem vesela za moj vijoličen klan @tamcibamci @maja.pavlovic30 @alenploj @tim_novak10 @francrajsp, saj smo dokazali, da smo res ena prekrasna vijolična složna družinica, ki mi bodo ostali za vedno v srcu,” je pojasnila Nuša.

Nuša, Žan in Alen (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Na kmetiji sem se naučila veliko, izpostavila bom 3 stvari: molzenje krave, delo z lesom, saj ga je bilo letos ogromno, in pa kuhinja, ko nam je zmanjkalo moke, pa smo si delal naš najbolj znan ” Kuri kruh”.

Hvala vsem, ki ste navijali zame in mi pošiljali ogromno lepih želja tudi ekipi @smejmose32 se za smesne objave in @anja.malesic za podporo.

Na koncu pa kapo dol ter hvala ekipi @videostrojprodukcija in @poptvprogram da smo z vami ustvarili res nepozabno zgodbo, ki bo meni in ostalim ostala v srcu.

Glede na to, da je december že tu in da že vse diši po praznikih,
Vam želim lepe božične praznike in zdravo ter srečno novo leto 2024.

Vam želim Terminatorka – komentatorka Nuša,” je zaključila svoj zapis na družbenem omrežju Instagram.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte