četrtek, 19 septembra, 2024

Razkrito: Ta znana Slovenka je Dejanu Vunjaku rodila sina

Pevec Dejan Vunjak je pred kratkim postal očka, Sedaj pa je razkrito tudi, kdo je mamica …

Pevec Dejan Vunjak, sin legendarnega pevca Branka Jovanovića Vunjaka-Brendija, je pred kratkim preko družbenega omrežja Instagram razkril, da je postal očka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Z veselo novico je mnoge močno presenetil, saj se ni vedelo, da Vunjak pričakuje dojenčka, prav tako je pevec bil skrivnosten glede tega, ali je v zvezi ali ne. Na splošno svojega zasebnega življenja z javnostjo ni delil prav pogosto.

Revija Lady pa sedaj razkriva, kdo je njegova srčna izbranka in mamica njegovega sina Oliverja, ki se je rodil pred kratkim. Gre za Kim Marksl, znano spletno vplivnico, ki je pred leti tekmovala na izboru za miss športa. Parček naj bi bil skupaj že več let.

“Med drugim mu je stala ob strani v prvi sezoni šova Zvezde plešejo, kjer je Dejan zmagal, in mu ljubeznivo čestitala takoj po končani oddaji. Večkrat sta se fotografirala tudi skupaj z zvezdniškimi prijatelji – med drugimi s pevko Ines Erbus in vplivnico Niko Krmec, a so fotografije na družbenih omrežjih videli le izbranci. Kim je dobra prijateljica Petre Potrebuješ, hčere Čuka Jožeta Potrebuješa, ki je bila zraven že poleti na zabavi pred rojstvom otroka, na kateri so se veselili prihoda novega družinskega člana,” še piše omenjena revija.

Zadnji članki

Ne spreglejte