nedelja, 6 oktobra, 2024

Ne boste verjeli svojim očem: Tako je danes videti udeleženec šova Poroka na prvi pogled

Udeleženec šova Poroka na prvi pogled: Avstralija, je danes videti popolnoma drugače. Ko boste videli fotografijo, boste ostali brez besed …

Kandidat šova Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki je na ogled na Planet TV, Josh White, ki se je v šovu poročil z Melisso, je popolnoma presenetil z novim videzom.

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija z Melisso nikakor nista mogla najti skupnega jezika, sklenila sta, da je bolje, če eksperiment predčasno zapustita.

Josh in Melisa sta predčasno zapustila eksperiment. (foto: Red Arrow Studios/Planet TV)

Gledalci so ga imeli radi

V eksperimentu se je Josh White poročil z Melisso Sheppard, ki pa je bila zelo zahtevna do njega, očitala mu je, da zanjo ni dovolj moški.

Josh je na ceremoniji strokovnjakom priznal, da je čustveno na tleh, zato je eksperiment tudi zapustil. So pa bili ob tem gledalci zelo presenečeni, saj je njegova nevesta Melissa sprva želela eksperiment nadaljevati, kljub vsemu, kar mu je rekla.

Josh je danes videti zelo drugače

Josh se je gledalcem šova Poroka na prvi pogled: Avstralija sicer zelo prikupil s svojo mirnostjo in čustvenostjo. Nekaterim se je zdel preveč staromoden.

A danes je videti popolnoma drugače. Kot je razkril sam, je po šovu začel trenirati in skrbeti za bolj zdrav način življenja. Odločil se je tudi za spremembo frizure.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janelle Han (@janellemyh)

Sprememba videza ima globlji pomen

Kot piše portal Planet TV, pa se je Josh za takšno spremembo videza odločil tudi zaradi prepoznavnosti. Mnogi so se ga namreč spomnili iz šova Poroka na prvi pogled, a je želel, da temu ne bi bilo tako.

“Šlo je za to, da se čim bolj distanciram od osebe na ekranu, da bom lahko normalno živel svoje življenje naprej. Težko je namreč, ko hodiš po mestu in te ljudje prepoznajo po tem, da so te na televiziji videli objokanega in čustveno zlomljenega,” je pojasnil oče samohranilec in dodal, da je s tem hotel zaščititi tudi svojo družino.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte