sobota, 5 oktobra, 2024

Kmetija: Mateja sporočila tekmovalcem, kaj si misli o njih

Mateja, ki je zapustila šov Kmetija, je v posnetku presenetila z izjavo o Davidu. Kaj si mislite o njenih besedah?

Mateja se je poslovila, preden pa je zapustila šov Kmetija, je posnela še video, v katerem jim je namenila nekaj besed in določila glavo družine.

Najprej je namenila nekaj besed Patriciji: “Ja, Patricija, pri nama obstaja tisti rek: slab začetek, dober konec. Začeli sva bolj tako, tako, nisva si dali priložnosti, ampak mi je všeč, da sva prišli do tega, da sva postali res dobri prijateljici.”

Mateja je tekmovalcem namenila nekaj besed. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Na njene besede se je odzvala Patricija, ki je dejala. “En del mene se jo bo z veseljem spominjal, ker je znala biti tudi prijetna oseba. En del mene se jo bo pa še kar malo bal naprej.”

Nato je Mateja omenila Tima: “Tim, ja midva sva tudi začela vsak na svojem bregu, ampak, si odličen fant, super. Nimam nobene slabe besede čez tebe.”

Tim je kasneje dejal v izjavi za produkcijo, da je bil presenečen nad njenimi besedami in tem, da ga je pohvalila.

Nato se je dotaknila še Žana in dejala, da je ugotovila v kajži, da ko je sam z osebo, ni tako korajžen z besedami. »Imel si idealno priložnost, da bi mi lahko v obraz povedal določene stvari.«

Besede, ki jih je namenila Davidu, so vse presenetile

Mateja je nekaj besed namenila tudi Davidu, s katerim se nista najbolje razumela. “David, ja ti si pa ena taka podlasica. Upam samo to, da bo Karin, tvoja draga, da bo videla, kakšna oseba si in da bo šla čim dlje stran od tebe,” je dejala in s svojimi besedami presenetila tekmovalce.

Daid je bil nad besedami Mateje presenečen. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

David se je na njene besede odzval. “Ko o nekomu govoriš in na kakšen način govoriš, največ poveš o sebi. S tem spuščanjem na osebni nivo in vpletanjem tretje osebe, je Mateja največ povedala o sebi. Več, kot o meni, več kot o komerkoli drugemu,” je dejal David.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte