sobota, 5 oktobra, 2024

Kmetija: Alena obiskali partnerica in starši. Veselje je bilo nepopisno

Alen je bil prvi izmed tekmovalcev, ki je dobil obisk domačih. Veselje je bilo nepopisno …

Ko so se tekmovalci vrnili nazaj iz arene, kjer sta se dvobojevala Žan in Mateja, ki je izgubila, je Alena čakalo prijetno presenečenje. Prišla je njegova partnerica Sana.

Alena je obiskala Sana. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Jaz sem zelo vesela, da vidim Alena po tako dolgem času,” je v izjavi produkciji pojasnila njegova partnerica Sana in dodala, da je že komaj čakala, da ga vidi.

Alen je priznal, da je bil šokiran, ko jo je zagledal. “Kar čuden občutek, sploh ne vem, kako bi ga opisal. Res sem vesel, da jo končno vidim, zelo sem si želel tega, da me obišče tu, da vidi malo pogoje, v katerih smo delali, pa tudi, da mi da motivacijo za naprej,” je pojasnil v izjavi za produkcijo.

Skupaj sta že 17 let

Sana in Alen sta razkrila, da sta par že 17 let. Sana je pojasnila, da sta bila tekom njune zveze tudi fizično narazen, ko je ona študirala in ko si je Alen gradil nogometno kariero, a je bilo vseeno drugače, saj sta se slišala po telefonu. “To je prvič, da se dva meseca nisva slišala.”

Alen in Sana (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Sana pa je Alenu razkrila tudi, da so se v času, ko se bori na kmetiji, morali posloviti od psa Smokija, na katerega je bil Alen zelo navezan. “Pes je kot otrok,” je dejal Alen in obžaloval, da se od njega ni mogel posloviti.

Prišla sta tudi starša

Malce kasneje pa sta na posestvo vstopila tudi Alenova starša, s seboj sta pripeljala tudi psičko. “Še eno presenečenje, mama in ata plus Luna. Vesel sem, da sta prišla, ker se res nista hotela prikazovati po televiziji, ampak mi res dosti pomeni, da sta prišla,” je dejal Alen.

Alenova starša sta razveselila vse, saj sta prinesla polno hrane, ki so se jo tekmovalci zelo razveselili. Ob obisku Alenovih domačih pa je novinar Luka dejal: “Alen je enak do vseh. Tudi sedaj, ko ga vidim pri starših, isti je, kakor pred nami. Isto govori, nič ne skriva.”

Alenovi starši so prinesli polno dobrot. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Alen je v izjavi dejal, da misli, da staršev ni razočaral, saj je tak, kot je v resnici. “Prišel sem do polfinala, na kar sem izredno ponosen. Kmetija je res velik izziv.”

Zadnji članki

Ne spreglejte