sobota, 5 oktobra, 2024

Kmetija: To je po porazu v areni iskreno povedala Mateja in vse zelo presenetila

V šovu Kmetija je v dvoboju izgubila Mateja in se poslovila. Ob tem pa povedala takšno resnico …

V šovu Kmetija se je odvil zelo napeti dvoboj med Matejo in Žanom. Četudi je Žan imel kar 70 sekund prednosti, je bila Mateja pred dvobojem zelo optimistična, dejala je, da je prepričana, da lahko kljub temu zmaga.

Mateja in Žan v areni. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Preden se je dvoboj začel, je dejala v izjavi za produkcijo: “Ne glede na Žanovo prednost verjamem v sebe, vem, česa sem sposobna. In pač, ja, ali zmagam ali izgubim, jaz bom ponosna nase.”

Šlo je za las

Vrstni red dvoboja je izbiral Žan, saj je postal drugi dvobojevalec. Izbral je moč, nato spretnost in na koncu znanje. Preden pa sta tekmovalca začela z dvobojem, je Natalija Bratkovič Žanu razložila, da lahko kadarkoli tekom dvoboja dvigne roko in reče: “Stop!”. To bo pomenilo, da mora Mateja za 70 sekund prenehati z igro.

Najprej sta se pomerila v moči, kjer je zmagal Žan. Nato je sledila igra spretnosti, iz lesenih desk sta sestavljala stolp in čeprav se je na prvi pogled zdelo, da Žan gradi trdnejši stolp od Matejinega, se je izkazalo, da temu ni tako. Njegov stolp se je podrl, Žan je sklenil, da bo izkoristil 70 sekund prednosti. S tem je zaustavil Matejo, stolp je začel graditi znova in uspelo mu je. Ker je tudi v drugi igri zmagal, je postal zmagovalec dvoboja.

Žan je v areni zmagal za las. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Mateja je poraz zelo dobro sprejela. Dejala je, da je imela domotožje že od prejšnjega tedna, ko so tekmovalci prejeli video posnetek s sporočili domačih. Takrat se ji je zdelo, da je njen sin slabe volje, zato si je želela oditi domov.

“Veselim se, da grem k Leonelu domov,” je priznala Mateja, nato pa še v izjavi produkciji razkrila: “Vesela sem, da sem sama sebi dokazala to, v kar sem verjela, da zmorem to. Res, da sem se proti največjemu konkurentu tukaj notri borila in da mi ni veliko zmanjkalo do zmage.”

Zadnji članki

Ne spreglejte