petek, 20 septembra, 2024

Alya ni samo pevka, malokdo ve, da počne tudi to

Priljubljena slovenska pevka je razkrila delček svoje zasebnosti …

Znana in zelo priljubljena slovenska pevka Alya ni le pevka, ampak je tudi učiteljica solo petja. Petje poučuje že 16 let, kot je dejala za zadovoljna.si, jo poučevanje osrečuje in izpopolnjuje.

Na glasbenih odrih je že zelo dolgo

Za omenjeni portal je pevka Alya razkrila, da je že zelo dolgo prisotna na glasbenih odrih, nastopati je namreč začela, ko je bila v prvem letniku srednje šole. A njena glasbena kariera se je začela že mnogo prej.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALYA? (@alyamusic)

Moja kariera v šovbiznisu se je začela že pri petih letih, ko sem posnela svojo prvo televizijsko reklamo za celo Jugoslavijo in to je bila zame nekakšna prelomnica. Takrat sem vedela, da želim to početi tudi v prihodnje. Potem se je to nadaljevalo skozi plesno šolo, glasbeno šolo, kjer sem igrala klavir, in že zelo zgodaj, v 2. razredu, sem ustanovila svojo plesno skupino in jaz sem bila seveda tista, ki je trenirala punce,” je razkrila za omenjeni portal in dodala: “Na začetku sem v bistvu bolj plesala kot pela, potem sem naenkrat v 3. in 4. razredu začela peti. Najprej v pevskih zborih in potem sem začela obiskovati še ure solo petja. Šele takrat sem dejansko začutila, da pa bi res rada pela.”

Imela je producenta in podporo staršev

Z nastopi po diskotekah je začela, ko je obiskovala prvi letnih srednje šole. Kot je razkrila Alya, je že takrat imela producenta, ki je skrbel za njene nastope, v pomoč sta ji bila tudi starša, ki sicer nista prihajala iz glasbenega sveta, a sta jo zelo podpirala in ji pomagala.

Nekje od mojega petnajstega leta je šlo potem vse samo še navzgor. Začela sem z jazzom, funkom, bluesom, potem šla v pop vode, rock’n’roll vode, no, sedaj pa v popu še vedno ostajam,” je povedala za omenjeni portal Alya.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte