sobota, 5 oktobra, 2024

Kmetija: V areni se bosta borila Mateja in Žan

Mateji se je uresničila želja, borila se bo z Žanom, ampak bo ta imel prednost. Bo zmagal?

Mateja se je za svoj klan žrtvovala, želela si je namreč imeti dvoboj z Žanom. Prepričana je bila, da ga lahko premaga. Tekmovalci so upoštevali njeno željo in ko je na posestvo prišla Natalija, so vsi glasovali za Žana.

Kdo bo zmagovalec dvoboja? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pred glasovanjem razkrita prednost

A še preden so tekmovalci v hiši začeli glasovati, je Žan razkril, kakšno prednost ima. Za vsak kamenček bo dobil tudi deset sekund prednosti. Kljub temu pa so mu vsi namenili glas. Prva je glasovala Patricija, ki je nato dejala, da si ni upala spremeniti načrta, za njo pa so vsi glasovali enako. Ker je Žan dobil sedem kamenčkov, je s tem dobil tudi 70 sekund prednosti, ki jih bo lahko uporabil kadarkoli tekom katere koli igre v dvoboju.

Mateja vesela

Kljub temu, da je Žan dobil veliko prednost, pa je Mateja dejala, da je vesela, da gre v dvoboj z njim in da lahko kljub temu, da ima on prednost, zmaga.

Vsi tekmovalci so kamenček namenili Žanu. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Z Žanom se želim pomeriti, ker mu hočem dokazati, da smo lahko tudi ženske konkurenčne moškemu,” je dejala v izjavi produkciji in dodala: “Sem v kar veliki prednosti pred njim. Žanova prednost so sekunde, moja prednost je pa vseeno človeškost. Pa vem, da bo sedem ljudi navijalo za mene, za njega pa samo eden.

Ji bo uspelo premagati Žana ali bo Mateja tista, ki se bo poslovila in odšla domov?

Zadnji članki

Ne spreglejte