sobota, 5 oktobra, 2024

Suzana povedala resnico: To si misli o dejstvu, da ima Žan zunaj dekle

Gledalci šova Kmetija so izvedeli, da Žana zunaj šova čaka njegova simpatija. Kaj pa ob tej novici pravi Suzana?

Žan Simonič, ki se v šovu Kmetija poteguje za glavno nagrado 50 tisoč evrov, je v izjavi za produkcijo razkril, da ga doma čaka simpatija, da je vse skupaj zapleteno in da Suzane ni izkoristil, morda pa si je ona njun odnos predstavljala drugače.

Suzana je odšla s solzami v očeh. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Medtem ko so bili nekateri gledalci šova Kmetija ogorčeni nad njegovim priznanjem, pa je Suzana Bajrić o tem povsem mirno pojasnila, kaj si misli.

Žan mi je že precej na začetku najinega spoznavanja povedal, da ga je v šov prijavila prijateljica, s katero se občasno družita. Da pa ji je že pred vstopom povedal, da se tam lahko marsikaj zgodi. In se tudi je. Tako da zame ni bilo to nič novega, me je na vse pripravil že prej. Vsak od nas je imel pred vstopom v šov svoje življenje in hvala Bogu, da je imel simpatijo, s katero sta se družila. Je fajn fant, tako da bi bilo bolj čudno, da je ne bi imel,” je v smehu povedala za 24ur.com.

Iskreno je razkrila, da ni verjela, da se bosta z Žanom po končanem šovu še kdaj videla, a jo je presenetil in poklical. Razkrila je, da je, ko ni zraven kamer, popolnoma drugačen, kar je tudi pričakovala.

Žan je priznal, da ga doma čaka simpatija. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Glede njunega odnosa pa ostaja previdna. “Prihodnosti ne morem napovedovati, je še prezgodaj. Bomo videli, kam naju bo pripeljala najina pot,” je pojasnila za omenjeni portal.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte