petek, 20 septembra, 2024

Talenti: Maria Sofia za finale pripravlja nekaj posebnega

Pevka Maria Sofia, ki je postala finalistka šova Slovenija ima talent, obljublja za finalno oddajo nekaj posebnega.

V zadnji polfinalni oddaji šova Slovenija ima talent je finalistka postala tudi Maria Sofia Tovar Brčić, ki je že na avdicijski oddaji razkrila, da je bila v osnovni šoli deležna medvrstniškega nasilja zaradi barve kože. zaradi tega je bila tudi zelo nesamozavestna.

Maria Sofia, Tina in Matjaž so finalisti. (foto: POP TV)

Kot je razkrila za 24ur.com, se je njeno pomanjkanje samozavesti čutilo tudi na avdicijskem nastopu. “Bila sem zaprta, roke sm držala ob sebi, nisem se odpirala. Zdaj, v polfinalu, pa sem bila bolj suverena, bolj samozavestna. To sem res čutila. Slovenija ima talent mi je dal možnost, da pokažem več svoje barve glasu. Bolj sem bila pogumna, kot prvič. Čeprav sem se v polfinalu med petjem malce tresla od treme, je bil prisoten občutek, da sem mogoče malce bolj samozavestna. Tudi bolj srečna sem bila na odru. Želela sem se pokazati, tudi telesno bolje izraziti in besedilo pesmi povedati, ne pa ga samo odpeti,” je dejala za omenjeni portal.

Postala je finalistka

Ko je zaslišala na odru polfinalne oddaje, da je postala finalistka, sprva ni mogla verjeti. Za omenjeni portal je razkrila, ali se že kaj pripravlja za finale. Iskreno je povedala, da še ne ve, kakšen bo njen finalni nastop, a da bo raziskovala toliko časa, da bo našla pesem, ki ustreza njenemu vokalu.

Zadnji članki

Ne spreglejte