sobota, 5 oktobra, 2024

Suzana po šovu Kmetija mnoge zelo ganila s svojo resnico o vsem

Izpadla tekmovalka šova Kmetija Suzana Bajrić se je javila in zapisala svojo resnico o poteku šova.

Suzana Bajrić je zadnja izpadla tekmovalka šova Kmetija. Domov je odšla po porazu v areni, premagal jo je David Sekirnik.

Sedaj, ko ne tekmuje več za glavno nagrado 50 tisoč evrov, je sklenila da na družbeno omrežje zapiše svojo resnico o resničnostnem šovu Kmetija.

Vedela sem da bo to trnova pot, katero bom morala prehoditi. Nisem se prijavila za zmago, pač pa da vidim, koliko časa zdržim med negativo, lažmi in spletkami, ki jih v življenju ne prenesem. Jaz pravim tako, klan je klan, plan je plan, ostati človek pa majstrovina,” je v zapisu pojasnila Suzana in dodala, da si gledalci najbrž zelo težko ustvarijo realno sliko vsega, saj se v oddajah po televiziji pokaže zelo malo, snemali pa so od jutra do večera.

Naučila se je veliko

Suzana je zapisala, da se je v šovu Kmetija naučila veliko stvari. “Na začetku mi ni bilo jasno nič, s časom pa sem videla, da tudi moška opravila kot je rezanje in ustvarjanje iz lesa niso tako težke, kot sem mislila in da je v resnici bolj zabavno to, kot pa kuhanje in pomivanje zasušene posode v ledeni vodi brez mila,” je pojasnila in dodala, da se je v šovu borila iz sekunde v sekundo, da ni odšla domov.

Suzana je odšla domov. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V nadaljevanju zapisa je pojasnila, da je v šovu postajalo vse huje in huje: “Postajalo je vse huje, vse več laži in manipulacij in jaz za kaj takega definitivno nisem. Že samo da sem gledala vse to, me je razžiralo. Vesela sem da sem do konca ostala zvesta sama sebi in bila poštena. Ja je igra, ampak lahko se jo odpelje na malo bolj prefinjen način.”

Vem, da sem zgrešila šov in da je pač temu tako v kmetiji. Ampak ja. Jaz sem jo hotela preizkusiti na drugačen način, kako preživeti med morskimi psi in ostati dobra oseba. Veliko sem prejokala, ja vem cmera, taka sem, čustva ne rada zadržujem in žalostna sem tako zase, kot za druge, ko se kaj groznega zgodi. Istotak tudi vesela v vsakem primeru za vsakega. Najbolj pa vesela, da lahko odkorakam domov in da je konec tega sranja zame,” je pripisala Suzana.

Zadnji članki

Ne spreglejte