sobota, 5 oktobra, 2024

Kmetija: Žan s priznanjem, da ga doma čaka dekle, vse pustil brez besed

Žan je priznal, da ga doma čaka njegova simpatija, za Suzano pa je dejal, da ni bilo nič resnega in da si je morda ona njun odnos razlaga napačno.

Suzana je po dvoboju v areni izgubila proti Davidu in odšla domov. Tekmovalci pa so od gospodarice Nade prejeli lepo nagrado, poslala jim je posnetek, na katerem jih pozdravijo njihovi bližnji.

Žan je priznal, da ga doma čaka simpatija. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Veliko presenečenje je bil posnetek za Žana, na njemu je bila, poleg ostalih, tudi njegova simpatija, ki ga je prijavila v šov Kmetija in kot je dejal Žan, ga še vedno čaka doma.

“Moj status zunaj Kmetije je zakomplicirano razmerje,” je v izjavi produkciji dejal Žan in povedal, da ga doma čaka dekle, ki ga je tudi prijavilo v šov.

“Nisem čisto sam, zunaj me čaka moja simpatija,” je Žan priznal in pojasnil, da sta se odločila, da ga bo prijavila pod statusom: samski. Dodal je, da je za zmago pripravljen narediti čisto vse in da to njegova simpatija ve.

Kaj pa Suzana?

Žan je v izjavi produkciji dejal, da med njim in Suzano ni bilo nič resnega. “Nikakor nisem izkoristil Suzane, najinega odnosa za zmago. V bistvu se je zgodilo, kar se je zgodilo, pač ni bilo nič resnega, pač sva se ujela,” je Žan dejal.

Med Žanovo družino je bila tudi njegova simpatija. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Res mogoče sva šla malo dlje kot prijateljstvo, mogoče si bo narobe razlagala to. Simpatija ali Suzana? Ampak, ja, upam, da me bo počakala,” je dejal Žan.

Katero je mislil? Suzano ali simpatijo?

Zadnji članki

Ne spreglejte