četrtek, 17 oktobra, 2024

Ines so oblile solze, tega ni pričakovala

Ines je svoj rojstni dan praznovala v krogu velike napetosti dveh družin. To, kar je prejela na samem, jo je spravilo v jok.

Napetost na posestvu Kmetije je velika, saj se oranžna in modra družina vztrajno borita za zmago v tedenski nalogi. Kljub tekmovalnemu vzdušju pa je tekmovalcem večer popestrilo praznovanje. Ines je dočakala svoj 26. rojstni dan, ki je bil poln čustev.

Ines je za rojstni dan prejela posebno presenečenje. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ines je na svoj rojstni dan doživela nepozabno presenečenje. Na samem je prejela velik krožnik dobrot, največje presenečenje pa je bil posnetek njenih bližnjih, ki so ji v en glas zaželeli vse najboljše. Domači so ji namenili tudi spodbudne besede, ki so Ines ganile do solz. “Zelo sem ganjena, zelo jih pogrešam. Če bi lahko, bi jih vse stisnila k sebi, povedala bi jim, koliko jih imam rada,” je povedala slavljenka.

kmetija
Bila je ganjena do solz. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ines se je presenečenja izjemno razveselila. Odločila se je, da svoj praznični trenutek deli s sotekmovalci. Sladice pa ni obdržala le za svojo modro družino, ampak jo je nesla tudi oranžni ekipi. “Lepo je, ko imaš rojstni dan, lepo je, ko ti pojejo, lepo je, ko dobiš darila,” je nasmejana povedala.

kmetija
Darilo je delila z ostalimi. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tim pa njene geste ni sprejel z navdušenjem. To, da je Ines sladico delila z nasprotno ekipo mu očitno ni bilo ravno po godu, saj je sarkastično komentiral: “Najprej moramo na sosede pomisliti, saj sem prepričan, da bi oni tudi na nas.” Prepričan je, da nasprotna ekipa tega ne bi storila za njih.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte