sreda, 16 oktobra, 2024

Govorice: Se je Tim iz šova Kmetija res odločil za umik z družbenih omrežij?

Kaj se dogaja s Timom po šovu Kmetija? Se je res odločil, da se zaradi tega umakne iz oči javnosti?

V letošnjem šovu Kmetija ponovno tekmuje Tim, ki pa je letos zaradi prijateljevanja z Nušo še bolj na očeh gledalcev. Tim in Nuša sta se v šovu spoprijateljila, med njima je bila tudi določena simpatija, kar je nekatere zmotilo, saj je Tima doma čakalo dekle.

kmetija
Tim v šovu Kmetija (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tim in Nuša sta sicer pred kamero vztrajno zatrjevala, da se med njima ni zgodilo nič, kasneje pa je Nuša za portal 24ur.com potrdila, da naj bi se poljubljala.

Več kot očitno sva v oddaji lagala, da med nama nič ni in ne bo. Že od menjave družine sva se poljubljala, ampak nikoli nič več kot to. Tudi prizor, ki ga je Marcel opisal, tam zgoraj se ni zgodilo čisto nič drugega, kot poljub. Vem, da je videti malo grozno, ampak preprosto nisem ena izmed tistih punc, ki tako hitro zaupa in da svoje telo. Prav tako tega ne bi počela pred širno Slovenijo in mojo družino. Za poljubljanje s Timom so vedeli,” je dejala za omenjeni portal.

Oglasil se je tudi Tim, v posnetku se je opravičil za neprimerno vedenje, kar je vsekakor bil zelo pogumen korak.

Rad bi se najprej opravičil Nuši, ker sem ti dajal neko lažno upanje, te zavajal in gledal samo nase,” je dejal Tim v posnetku, ki ga je objavil na platformi Tiktok.

kmetija
Tim in Tamara sta se pogovorila. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Dodal je, da ve, da jo je prizadel, da je prizadel tudi njene starše. “Upam, da se ne sekiraš preveč in da greš skozi to v redu,” je dodal in dejal, da je super punca.

“Kot drugo bi se rad opravičil gledalcem, ki to gledate, ker marsikdo je navijal za mene in potem ste me videli v takšni luči,” je skesano dejal Tim. V posnetku je omenil tudi Marcela in dejal, da danes vidi, da mu je tekmovalec želel le dobro.

Vedno sem iskal neke izgovore, ampak, v bistvu ga nimam,” je iskreno priznal in dejal, da šele sedaj vidi realno sliko vsega.

Se je res umaknil v zasebnost?

Po burnem dogajanju pa so se pojavile govorice, da naj bi se Tim umaknil v zasebnost, kar pa ne drži.

kmetija
Nuša in Tim. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Ne vem, od kje prihaja ta informacija,« je za Top24Novice dejal Tim in dodal, da se ne misli ne umikati in ne prenehati z delom na družbenih omrežjih.

Ukvarjam se z izdelavo video vsebine in vodenjem profilov na platformi Tiktok, ukvarjam se s promocijo. Če bi se umaknil z družbenih omrežij, bi to pomenilo, da bi moral spet v redno službo, česar pa si trenutno ne želim,” je bil iskren. Pojasnil je, da ima tudi veliko sponzorjev, s katerimi sodeluje, zato je govorica, da naj bi se umaknil v zasebnost neresnična in smešna.

“Seveda pa mi socialna omrežja pomagajo tudi pri promociji in ustvarjanju video vsebin za izdelavo piercingov, saj jih na tak način promovira in pridobivam stranke,” nam je zaupal Tim.

Zadnji članki

Ne spreglejte