sreda, 16 oktobra, 2024

Presenečenje: Ali je Marjana največja igralka šova Kmetija?

Nenavadno obnašanje in govorjenje pri Marjani je pri mnogih gledalcih vzbudilo tak sum …

V letošnji sezoni šova Kmetija tekmuje tudi Marjana, ki je najstarejša tekmovalka. Marjana je v šovu že drugič, pred nekaj leti ji je uspelo priti celo do finala.

kmetija
Je Marjana dobra igralka?. (Foto: Voyo/posnetek zaslona)

Marjana se je tudi letos znala vklopiti v družbo mlajših tekmovalcev, pod svoje okrilje so jo hitro sprejeli Igor, Nik, Boris in Maja. Povedali so, da jim pride zelo prav pri glasovanju, saj vedno glasuje tako, kot ji naročijo.

A zdi se, da tudi Marjana zelo dobro ve, da je v skupini določenih tekmovalcev bolj ‘varna’ kot bi bila sicer. in nehote se nekaterim gledalcem poraja vprašanje, če nemara ni to dobra taktika Marjane. Ta je pred vstopom v šov Kmetija razkrila: “Nove ljudi na začetku tipam. Se znam prilagajati.”

Skozi oddaje pa Marjana večkrat da občutek igranja. Ko se situacija zaostri, pogosto reagira zelo dramatično. Tako je bilo, ko so izgubljali pri tedenski nalogi, popolnoma je bila potrta, Igor jo je moral tolažiti, gledalcem je dala celo slutiti, da morda te teže ne bo prenesla in bo odšla domov.

Ko je šov Kmetija zapustil Igor, je bila zelo žalostna. “Zjutraj se zbudimo, nekdo manjka … Oseba, ki jo jaz močno pogrešam. Igor, kje si,” je takrat rekla Marjana.

Res pogrešam Igorja. Včasih sem ga čutila, kot da govori iz mojega srca. Da iz mojega srca pobira neke besede, ki jih izreka,” je ganjeno dejala Marjana.

Prav tako je bila vidno zaskrbljena, ko je ugotovila, da eden od prašičev ne je in poležava. Maja ji je poskušala razložiti, kako bodo glasovali, Marjana pa je bila vsa iz sebe zaradi prašiča.

kmetija
Marjano je poraz potrl. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Pa dobro, Maja, jaz imam trenutno v glavi, zakaj ta svinja ne je?! Iz arene vsak pride živ, ampak naša svinja je najbrž bolna. Ona rabi prvo pomoč, ne pa dvobojevalci. Brigajo mene,” je dramatično povedala pred produkcijo.

Ali Marjana tako dobro igra ali je res tako čustvena oseba?

Zadnji članki

Ne spreglejte